24 februari 2021 nog steeds 79!

Stilaan ben ik gewend aan weer een jaar ouder. Ik merk geen verschil met vorige week. We hebben onze dagen besteed aan een paar flinke wandelingen, het is nog steeds lekker voorjaarsweer, er was een leuk bezoek op zondag, zo verdeel je de verjaardagsvisite coronaproof, de eerste lentewerkzaamheden in de tuin zijn al gedaan. 
Het is kwart voor acht, we hebben gegeten, "philosoof", dankzij de krant, de keuken opgeruimd en nu schrijf ik een blog.
Vanmiddag hebben we twee en een half uur gewandeld. Bij stralend weer liepen we naar Swier en dan Achter Swier naar de Isidorus-kapel. Midden in het veld, patroon van de landbouw en veeteelt, kortom beschermheilige van de boerenstand. We hebben twee kaarsjes toegevoegd aan wat er al brandde. Het was er heel rustig. We hadden alle tijd om even te staan, het gedicht te lezen dat hier geplaatst is in het kader van de gedichten-routes, die door Wijnandsrade lopen. Er zijn heel mooie gedichten, er zijn versjes, er zijn er met een glimlach, er zijn er die tot nadenken stemmen, ze zijn allemaal de moeite waard. Een zinnig initiatief! 

Reactie toevoegen