19 maart 20121 weven

Categorie: 

Wakkere volgertjes die deze, of een soortgelijke, foto zien, weten het al. Er komt iets nieuws op het getouw te staan. In dit geval iets van een wit garen, nog beter, wit linnen! Een grote klos voorraad betekent niets meer of minder dan dat er een aantal minder of meer dezelfde doeken geweven gaan worden. En ze hebben gelijk. Na de vorige serie linnen poleerdoeken, die onverwacht snel verhuisde naar andere adressen, kwam opnieuw de vraag naar deze doeken. Het worden er geen twintig deze keer. 

Gisteren heb ik de inzending voor de wedstrijd van Weefnetwerk verstuurd. Het was toch wel een speciaal moment, ik ben niet zo van de wedstrijden. Ik ben heel benieuwd hoe mijn inspanning bekeken en eventueel beloond gaat worden. Ik hou u op de hoogte.

Na lange tijd ben ik weer begonnen met me te verdiepen in het tekenprogramma WINWEEF. Ik heb het ooit gekocht, er ook geregeld mee gewerkt, maar er kwam een periode dat ik werk maakte waar het programma niets aan toevoegde. En het is weer heel goed lezen en uitvoeren. 

Reactie toevoegen