15 maart 2021 wedstrijd weven

Categorie: 

Mijn inzending is klaar, alles werd in gereedheid gebracht om het geheel via de digitale snelweg te versturen, Luc moest er nog een keer zijn schouders onder zetten en toen kwam er een mail van Weefnetwerk. Het geweven stuk mag je(!) fysiek insturen. Dat heeft natuurlijk te maken met alle beperkingen die tegenwoordig gelden.
Om het werk zo goed mogelijk te versturen had ik een speciale envelop nodig. Die was niet in voorraad in huis. Omdat we toch elke dag een stuk willen lopen was het besluit gauw genomen: we lopen naar Office Center, industrieterrein in Nuth. Je kunt er een leuke natuurwandeling van maken, maar de regen van de afgelopen dagen maakte de paden nogal modderig. Om dan ergens binnen te stappen, nee dus. Via de directe verbinding loopt het niet zo ontspannen. Stukje trottoir, op de weg, langs een kiezelig weggetje, stuk stoep en veel verkeer.
Nou ja.

De terugweg ging langs dezelfde route en voor de eerste keer tijdens de wandelingen in coronatijd werden we overvallen door een regenbui. Niet echt lang, maar wel stevig. Gewoon doorlopen, geen gedoe, niet schuilen, door! 200 Meter van huis scheen alweer volop de zon. Maartse buien.

De boodschap was geslaagd, het werk past perfect, morgen komt de ICT-man me wegwijs maken hoe te handelen om e.e.a. digitaal te verhuizen. 
Als ik weblog bijwerk, probeert mijn betere helft ook zinnig werk uit te voeren. Een kast opruimen, bijvoorbeeld. Dat begint met uitruimen, bekijken wat het allemaal voorstelt en dan terugleggen...

Vandaag weer even mijn gedachten laten gaan naar mijn lieve zus, Ulla, die vandaag haar verjaardag zou vieren. Begin mei gedenken we haar vijfde sterfdag!

 

Reactie toevoegen