1 december 2024 helaas...

Het liep zo voortreffelijk, de planning, het berekenen van de hoeveelheid zijde en alpaca, 
het groene licht van de opdrachtgever, het getouw stond klaar, maar toen gooide de winkel
ongewild roet in het eten!
Wat is er aan de hand?
Noch zijde, noch alpaca is te krijgen.
 Wat overblijft is een ruwe versie van wat het had moeten worden. Van links naar rechts beginnen met 2 centimeter zwart, dan 1 centimeter wit, twee centimeter zwart, acht draden wit, twee centimeter zwart, zes centimeter wit en zo aflopend tot twee centimeter wit. De rest van de breedte is zwart.
Navraag bij andere garenleveranciers leverden niets op. Wel zijde, maar niet in zwart, of een dikte die ik niet kan verwerken. Alpaca is pas weer volgend jaar ergens in voorraad, maar dat schiet helemaal niet op. Nu zoek ik naar alternatieven, bijvoorbeeld linnen in dezelfde dikte als de zijde. Op mijn voorstel heeft mijn klant nog niet gereageerd. Ik kan dus niet verder. 

Nog meer helaas...
Ik bestelde bij een gerenommeerde firma een Sinterklaas- of Kerstgeschenk voor mijn betere  helft. Echt op tijd. De bekende stadia werden doorlopen, je pakket is gereed voor verzending, je pakket is afgeleverd bij de bezorger, je pakket is onderweg, de bezorger staat tussen nu en straks voor de deur, maar dan zijn we er niet! Ik geef een nieuw bezorgmoment op, de volgende dag blijf ik de hele dag thuis, niets wordt bezorgd, geen bericht, maar om 21.15 uur een appje dat het bezorgen niet gelukt is, je pakket is afgeleverd bij een parcelshopcenter bij jou in de buurt. De volgende dag gaan we naar een verdeel- en afhaalpunt, nog niet eerder zo'n bende in een winkel gezien, troep van de ergste soort. Maar geen pakket voor mij. Dat kan ook morgen of zo pas afgeleverd worden, maar telefoneren heeft geen zin, als er klanten zijn nemen we die niet op. Het kan ook verderop in de straat afgeleverd zijn. Naar het volgende afhaaladres, nog erger als dat zou kunnen. Je krijgt een mail als het afgeleverd wordt hier. Een illusie armer gaan we naar huis. En wachten, en wachten...
Tot nu toe nog niets gezien of gehoord. 
Helaas...

Reactie toevoegen